Technical Questions

How this Forum Works - Questions and Answers

Moderator: ame

Post Reply
User avatar
IceAge
Registered user
Posts: 5746
Joined: April 16th, 2013, 2:38 pm
Location: Germany

Re: Technical Questions

Post by IceAge » August 25th, 2017, 5:49 pm

Hello :hi: ,

is there no forum for the Metskitsekaamera ?
*Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the former.* Albert Einstein

User avatar
juta
Site Admin
Posts: 4104
Joined: September 25th, 2008, 1:52 pm
Location: Tallinn, Estonia

Post by juta » August 25th, 2017, 8:44 pm

Proud member of SHoW (StorkaHolics of the World)

User avatar
mogga
Registered user
Posts: 293
Joined: July 17th, 2017, 6:15 pm
Location: Germany

Post by mogga » August 27th, 2017, 3:41 pm

:hi:
This will probably have been asked (and answered) several times, but I don't know where.

I can't watch some pictures, but see this:

___________________________
Please update your account
to enable 3rd party hosting.

For important info, please go to:
http://www.photobucket.com/P500
___________________________

Before I now go to photobucket.com/P500: Do I really find there the solution to quickly solve this problem?

User avatar
ame
Moderator
Posts: 35127
Joined: April 7th, 2009, 10:26 pm
Location: Turku, Finland

Post by ame » August 27th, 2017, 4:14 pm

hi mogga!
there's no way to solve this problem. -or there is but that would require an enormous amount of money to give to the Bucket. the Bucket suddenly changed their terms so that now they want a fee of 400 $ per year to allow "3rd party hosting" of pictures in web sites like ours. that's a ridiculous demand: it's more than a dollar per day! every year! and who knows what they'll come up with next. :slap:

this is a world-wide problem. Bucket's new policy ruined thousands of forums and blogs etc. by replacing people's pictures with their announcement picture. ... i don't even want to think how many hours of my work they annihilated in a turn of a hand. :unsure: there's no way i can even think of replacing my pictures in this forum. and i'm not the only one. there are certainly thousands of other people who have made more important things than this with their pictures. now all is gone. :faint:

if you want to read more about this event you can go and visit the Bucket's Facebook pages. there are hundreds of angry people's comments about this trick they made.
https://fi-fi.facebook.com/photobucket/

User avatar
mogga
Registered user
Posts: 293
Joined: July 17th, 2017, 6:15 pm
Location: Germany

Post by mogga » August 27th, 2017, 4:42 pm

Oh, I see, thank you ame for your reply!
A difficult situation for numberless people and web pages.
So now thousands of people will avoid Bucket and change over to free providers. If that was a good decision they took...? :shock:

spatz
Registered user
Posts: 761
Joined: March 17th, 2012, 3:31 pm

Post by spatz » November 19th, 2017, 1:55 pm

:hi:
please do not forget the settings for flash player. THANK YOU

User avatar
laranjeiras
Registered user
Posts: 2981
Joined: December 24th, 2012, 9:20 pm
Location: UK

Post by laranjeiras » December 22nd, 2017, 11:31 pm

:help: can anyone help please?
i can't get kulgur webcam to open - but everything else works. I can open the roe deer cam through the looduskalender page and the white tailed eagles cam on you tube, I can post things but - when i open the kulgur cam this is the image that happens (it stays like this):
Image

i have installed flash player - it made no difference
Also - no-one else on the page seems to have this problem (I asked - but admittedly, there're not many people watching/posting on the page, so it might be looduskalender end....)

Can anyone advise?

User avatar
Felis silvestris
Site Admin
Posts: 18828
Joined: February 20th, 2011, 5:54 pm
Location: Germany

Post by Felis silvestris » December 23rd, 2017, 10:14 am

If you watch within your browser, you may want to try out this address: http://pontu.eenet.ee/player/kulgur.html
The other one you use opens without problems here too, but maybe you have changed settings which prevent the opening? Without knowing what browser and settings you use, it is difficult to say. Maybe you have a look into your browser settings and clear your cache?
“One can measure the greatness and the moral progress of a nation by looking at how it treats its animals” (Mahatma Gandhi)
"You can judge a man's true character by the way he treats his fellow animals" (Paul McCartney)



The Aquila Pomarina Collection

User avatar
Marfo
Registered user
Posts: 2456
Joined: May 29th, 2015, 12:51 pm
Location: Amsterdam, Netherlands

Post by Marfo » December 23rd, 2017, 10:50 am

I see you use Firefox. There was a major update recently. Maybe that caused it? Maybe you could try another browser to see where the problem lies.

User avatar
laranjeiras
Registered user
Posts: 2981
Joined: December 24th, 2012, 9:20 pm
Location: UK

Post by laranjeiras » December 23rd, 2017, 11:03 am

Thank you Felis silvestre and Marfo

the problem is solved by using this other link - thanks felis
and Marfo yes, re mozilla update - i also got a delayed windows update at the same time - the double wammy :mrgreen:

:2thumbsup:

User avatar
Marfo
Registered user
Posts: 2456
Joined: May 29th, 2015, 12:51 pm
Location: Amsterdam, Netherlands

Post by Marfo » December 23rd, 2017, 11:41 am

Glad it is solved!
I know what you mean, I just spent days solving several issues after an osx update... :faint:
Time I would rather have spent on more pleasant things :nod:

Post Reply

Return to “Questions and Help”