Page 32 of 32

Re: Technical Questions

Posted: January 26th, 2020, 9:21 pm
by Marfo
The strangest thing:

Today I received two notifications:
I was quoted by ame in the WTE nest cam forum of October 2015 on 25 Januari 2020. This post was already quoted and answered at the time (in 2015).

What happened here?

Image

Re: Technical Questions

Posted: January 26th, 2020, 9:37 pm
by Sonchik
Marfo wrote:
January 26th, 2020, 9:21 pm
The strangest thing:

Today I received two notifications:
I was quoted by ame in the WTE nest cam forum of October 2015 on 25 Januari 2020. This post was already quoted and answered at the time (in 2015).

What happened here?

[img]https://up.picr.de/37745698vo.jpg[/ img]
I think the Ame edited his post.
I also received about 10 messages from old topics yesterday.

Re: Technical Questions

Posted: January 27th, 2020, 10:15 am
by Marfo
Sonchik wrote:
January 26th, 2020, 9:37 pm
I think the Ame edited his post.
I also received about 10 messages from old topics yesterday.
Thank you, Sonchik :hi:
10?? That's a lot. Strange, I can't see a new reply from ame.
Anyway, it's not important.

Re: Technical Questions

Posted: January 27th, 2020, 3:17 pm
by ame
sorry to make such confusion!
i corrected some grammatical mistakes which i had made. i searched for the occurrences of the wrong word and went far in the history all the way to 2015. i didn't realize that i would be caught in this way. :blush: :rotf:

Marfo, i removed your post from the gif-topic. it was meant to go, right?
... but i don't quite understand why you were not able to remove it yourself..? :puzzled:

Re: Technical Questions

Posted: January 29th, 2020, 6:24 pm
by Marfo
ame wrote:
January 27th, 2020, 3:17 pm
Marfo, i removed your post from the gif-topic. it was meant to go, right?
... but i don't quite understand why you were not able to remove it yourself..? :puzzled:
Yes, thank you.
By the time I realised my post was in the wrong topic (about gif's) the delete button was no longer there. Otherwise I would have deleted it myself, of course.

Re: Technical Questions

Posted: February 2nd, 2020, 11:18 am
by ame
WARNING:

a virus of some sort tried to sneak in camouflaged as a Potplayer update.
my firewall noticed it and removed the "update".

Re: Technical Questions

Posted: February 14th, 2020, 10:44 am
by Liz01
I'm not know, where to put it!

For the third time youtube restarts to load a video. At about 86% it stops and goes back to 25% which is completely crazy. Youtube has been doing it for some time. That's why I wrote a long time ago, youtube does tricks.
This has been since the youtube update. I think the trouble started in October / November.
Now I need hours for a video. The best thing is, just cancel and restart

Re: Technical Questions

Posted: February 14th, 2020, 11:32 am
by ame
that's a new trick. for me the YT has not done this (so far). did this happen with the new uplaod system or with the old?

so far i have returned to the old system every time. i have not found a way how to search for old videos in the new system. uploading is too complicated and it returns to the video manager page. i want it to stay on the upload page.

only managing playlists i do with the new system. that works almost properly although it keeps asking me too often silly questions about keeping changes which i have not done. i just answer "ignore" (or cancel, i can't remember which).

Re: Technical Questions

Posted: February 15th, 2020, 8:14 pm
by Liz01
I upload with the new creator. It's no fun. I often forget that I have to assign the video to a playlist. You don't immediately see that you've forgotten something. The only good thing is I don't see reviews of my videos anymore. I don't care about thumbs up or down. I only make videos from live recordings.
The new creator is confusing. I will use the old version again. At least as long as the old creator still exists.