Page 8 of 11

Re: Problems with Connections?

Posted: April 20th, 2017, 4:02 pm
by Marfo
15:50 Both the Latvian LSE cams and the Golden Eagle cam are not working: they are constantly loading and the time is lagging behind varying from 5 to 15 minutes.
Are there repairs going on?

Also, when they were still working I found that the time scroll function often does not work. When pulled back it often jumps back to the original spot or even further. Maybe I am doing something wrong?

Re: Problems with Connections?

Posted: April 21st, 2017, 10:36 am
by Felis silvestris
This is a question you have to ask in the Latvian forum. Those cameras are no Looduskalender cameras.

Re: Problems with Connections?

Posted: April 21st, 2017, 1:21 pm
by Marfo
Right, thank you.

Re: Problems with Connections?

Posted: December 12th, 2017, 1:15 pm
by ame
it has come to our attention that some of our members have had problems in opening LK pages or the forum in the past few days. i informed our forum manager about this and got this reply:
As I know, there are problems reaching Looduskalender outside Estonia, our server partner from EENet is on vacation in Italy and he knows the problem. Hope he can find someone in Estonia to fix this soon.
i don't know if this information helps those people who can't open the forum. they can't read this. :slap:
anyway, if anyone of you who can read this knows some people who haven't been able to reach us, then please tell that the problem has been noticed and people are trying their best to solve it.

Re: Problems with Connections?

Posted: December 12th, 2017, 3:07 pm
by Janne+Ais
Ame thank you!
I also have some problems, but when I try to come in here several times, some time it works. Good to know, that the problem is not in my system but on looduskalender.

Re: Problems with Connections?

Posted: December 12th, 2017, 6:57 pm
by Liz01
LK works normal again!
Ame, thanks a lot for your effort :2thumbsup: :laugh:

Re: Problems with Connections?

Posted: December 12th, 2017, 10:38 pm
by Janne+Ais
Also a big thank you from me!

Re: Problems with Connections?

Posted: December 13th, 2017, 8:02 am
by Fleur
Thank you :thumbs:

Re: Problems with Connections?

Posted: December 13th, 2017, 8:22 am
by ame
great to hear that the problem is fixed! :headroll:

don't thank me, i did only very little, i just wrote to the manager. the thanks goes to the people who fixed the problem (some being on their holiday). :thumbs:
the difficult part was to get the message to us, because even some of the ads and mods were blocked out. for the rest the forum and LK pages worked normally and we didn't see the problem. :slap:

i don't know what would be a working way to get information through if something like this would happen again... i heard by accident about this from the Juras-Erglis Youtube chat (the Latvian WTE camera chat).

Re: Problems with Connections?

Posted: December 15th, 2017, 11:34 am
by laranjeiras
ame wrote: i don't know what would be a working way to get information through if something like this would happen again... i heard by accident about this from the Juras-Erglis Youtube chat (the Latvian WTE camera chat).
Thank you also from me. I ended up looking up the email I received when I first joined the forum - and I emailed that. I got an answer (- but it was the same as yours :mrgreen: )

Re: Problems with Connections?

Posted: December 15th, 2017, 3:08 pm
by laranjeiras
1pm uk time - none of the links on page one of the Animal of the Year Roe Deer are working (so I can't get to the cam or to the news)

edit: by the end of the day it was back :thumbs:

Re: Problems with Connections?

Posted: February 1st, 2018, 2:21 pm
by Jo UK
Information from ee.net 31 January. With thanks to Triin.

Links tv.eenet.ee/ do not work with Internet Explorer 11 on Windows 7 computers? If someone is using Windows 7 then they should use other browsers (e.g. Firefox or Chrome). Unfortunately we cannot fix this as it is a browser not webcam issue. With Windows 8 or above everything should work correctly (but I haven't tested this).


Re: Problems with Connections?

Posted: April 3rd, 2018, 7:57 pm
by Polly
Hello! :hi:
Are there problems with the cams?
(Estonian white-tailed sea eagle nest camera 2018 and
Golden Eagles in the Soomaa region)

It's been hard to see for days. Today the cam loads endlessly without result. :bash: :help: please!

Re: Problems with Connections?

Posted: April 4th, 2018, 7:33 pm
by Rita
I have the same problem: Kaljukotkas and Merikotkas cams are loading for ages and when they have finished loading, the picture instantly freezes. Is this a known problem? Is there anything I can do or are you working on a solution? :whistling:

Re: Problems with Connections?

Posted: April 4th, 2018, 7:41 pm
by Jo UK
There is an announcement about a change of server. See
viewtopic.php?f=50&t=925

Re: Problems with Connections?

Posted: April 4th, 2018, 9:37 pm
by Rita
Thank you Jo, I did in fact read it. Could not relate it to my problem, though.

Re: Problems with Connections?

Posted: April 6th, 2018, 9:56 pm
by Bea
HokusPokusFidibus

https://up.picr.de/32321791kw.jpg

[img]https://up.picr.de/32321791kw.jpg[/img]

Some features are still not working in the forum :(

Patience ---- the ugly p-word! :o

Re: Problems with Connections?

Posted: April 7th, 2018, 8:09 am
by Fleur
Beautiful Bea :thumbs:

Re: Problems with Connections?

Posted: April 7th, 2018, 2:14 pm
by Bea
Yep! :D And now even linking works :shake:


Image

Re: Problems with Connections?

Posted: April 9th, 2018, 8:18 pm
by Konny64
I haven´t been here for a while so just a litte Question
Could it be that the page doesn´t work 100% again?
If I switch to "German" I will always be directed to the original page .My Estonian is unfortunately bad to not available

Of course I have patience if the problems are reasoned by the change

Konny64