goris - movebank (TrackingDataMap) are clear

I think it lacks moneySolo wrote:June 21st
goris - movebank (TrackingDataMap) are clear
Solo wrote:... goris - movebank (TrackingDataMap) are clear
probablyLiz01 wrote:I think it lacks money
GT:Made wrote:Sestdien es aizrakstīju vēstuli Movebank ar lūgumu komentēt situāciju. Vakar vakarā atnāca laipna atbilde no datu kuratores Sāras. Es varēju saprast, ka tas bijis negadījums, bet notiek darbs, lai pieeju datiem atjaunotu. Vēstule bija adresēta arī speciālistam, kas vairāk no tām lietām saprot un varētu man palīdzēt ar pieeju datiem. Es abiem sarunu biedriem uzrakstīju paskaidrojuma vēstuli, ka runa ir par publiskajiem datiem un ka es neesmu reģistrēta portālā. No Volfganga e-pasta atnāca automātiskā atbilde, ka līdz 19.jūlijam nebūs uz vietas, bet šodien viņš pats arī atrakstīja, ka esot lauka studijās Balkānos, kur internets ir lēns, bet viņš pacentīšoties kaut ko paskatīties un iespēju robežās darīt lietas labā šodien vēlāk. Volfgangs pārliecināja: "Mēs, protams, atkārtoti aktivizēsim sabiedrisko kanālu projektā pēc iespējas ātrāk." Sāra lūdza dot ziņu, ja ir kādi jautājumi par to, kā pārliecināties, ka viss, kas saistīts ar pētījumu, joprojām darbojas (t.i., ja tas ir Tracker lietotnē vai ja ir kādas ārējas kartes, kurām var būt nepieciešami atjauninājumi).
Es viņiem vēstules nobeigumā biju rakstījusi: "Katrā gadījumā paldies, ka atbildējāt tik ātri, un mēs būsim ļoti priecīgi, ja dati atkal būs pieejami! Tik daudzas nezinātniskas emocijas un cerības (lai redzētu vismaz vienu jaunuli, kas trešajā gadā atgriežas un ligzdo) mēs esam pārdzīvojuši šajā sekošanā migrācijas ceļiem, arī pārdomas par to, kas notiek ar dabu un cilvēci. Mēs esam tik pateicīgi putniem, ka viņi kopumā joprojām ir dzīvi un izdzīvojuši šajos briesmīgajos apstākļos, ko radījusi cilvēka neapzinātība. Un mēs esam pateicīgi arī par tik jauku un dažādu pasauli, kas mums ir dota, mēs pētām karti un meklējam šīs vietnes internetā."
Oh, our Rasa/RaitisSolo wrote:July 10th
Liz, I am sooo sorry![]()
![]()
yes, it's true - we can hope, that our storklets somewhere fly, feed and live their bird's life - only the transmitter is bad ... that happend this year with very know WS "Picur" from HU, stork is back in HU after 3 years ... but it was warst-and-all that the transmitter worked not reliably - https://s24.postimg.org/fpz9aarqd/Putovanie.jpgasteria wrote:Don't forget also how many birds got their transmitters broken like Piret.
yes, we know data from this day: viewtopic.php?p=535404#p535404 and viewtopic.php?p=535409#p535409Liz01 wrote:Solo, Goris Is back with data![]()
Rasa Raitis... last Data 10.06. http://up.picr.de/29749619vr.jpg
It's dead. The reason was not starving!Solo wrote: By the way, the third kid from his nest is alive and was taken to the Zoo[/i].
Solo wrote:"By the way, the third kid from his nest is alive and was taken to the Zoo."
in nest where hatched Mare and Bille was one third chick? orLiz01 wrote:It's dead. The reason was not starving!I hope they find the reason and can do something to prevent it in the future. It's really terrible. I do not know how long lasts such an investigation? This is probably like an autopsy in humans?