Technical Questions

How this Forum Works - Questions and Answers

Moderator: ame

Post Reply
User avatar
Marfo
Registered user
Posts: 3182
Joined: May 29th, 2015, 12:51 pm
Location: Amsterdam, Netherlands

Re: Technical Questions

Post by Marfo » January 26th, 2020, 9:21 pm

The strangest thing:

Today I received two notifications:
I was quoted by ame in the WTE nest cam forum of October 2015 on 25 Januari 2020. This post was already quoted and answered at the time (in 2015).

What happened here?

Image
First chick in the Latvian Golden Eagle nest hatched May 10, died July 1.

User avatar
Sonchik
Registered user
Posts: 4788
Joined: September 1st, 2018, 4:59 pm
Location: Moscow

Post by Sonchik » January 26th, 2020, 9:37 pm

Marfo wrote:
January 26th, 2020, 9:21 pm
The strangest thing:

Today I received two notifications:
I was quoted by ame in the WTE nest cam forum of October 2015 on 25 Januari 2020. This post was already quoted and answered at the time (in 2015).

What happened here?

[img]https://up.picr.de/37745698vo.jpg[/ img]
I think the Ame edited his post.
I also received about 10 messages from old topics yesterday.

User avatar
Marfo
Registered user
Posts: 3182
Joined: May 29th, 2015, 12:51 pm
Location: Amsterdam, Netherlands

Post by Marfo » January 27th, 2020, 10:15 am

Sonchik wrote:
January 26th, 2020, 9:37 pm
I think the Ame edited his post.
I also received about 10 messages from old topics yesterday.
Thank you, Sonchik :hi:
10?? That's a lot. Strange, I can't see a new reply from ame.
Anyway, it's not important.
First chick in the Latvian Golden Eagle nest hatched May 10, died July 1.

User avatar
ame
Moderator
Posts: 54827
Joined: April 7th, 2009, 10:26 pm
Location: Turku, Finland
Contact:

Post by ame » January 27th, 2020, 3:17 pm

sorry to make such confusion!
i corrected some grammatical mistakes which i had made. i searched for the occurrences of the wrong word and went far in the history all the way to 2015. i didn't realize that i would be caught in this way. :blush: :rotf:

Marfo, i removed your post from the gif-topic. it was meant to go, right?
... but i don't quite understand why you were not able to remove it yourself..? :puzzled:

User avatar
Marfo
Registered user
Posts: 3182
Joined: May 29th, 2015, 12:51 pm
Location: Amsterdam, Netherlands

Post by Marfo » January 29th, 2020, 6:24 pm

ame wrote:
January 27th, 2020, 3:17 pm
Marfo, i removed your post from the gif-topic. it was meant to go, right?
... but i don't quite understand why you were not able to remove it yourself..? :puzzled:
Yes, thank you.
By the time I realised my post was in the wrong topic (about gif's) the delete button was no longer there. Otherwise I would have deleted it myself, of course.
First chick in the Latvian Golden Eagle nest hatched May 10, died July 1.

User avatar
ame
Moderator
Posts: 54827
Joined: April 7th, 2009, 10:26 pm
Location: Turku, Finland
Contact:

Post by ame » February 2nd, 2020, 11:18 am

WARNING:

a virus of some sort tried to sneak in camouflaged as a Potplayer update.
my firewall noticed it and removed the "update".

User avatar
Liz01
Registered user
Posts: 50288
Joined: January 21st, 2014, 2:06 pm
Location: Germany Ribnitz-Damgarten

Post by Liz01 » February 14th, 2020, 10:44 am

I'm not know, where to put it!

For the third time youtube restarts to load a video. At about 86% it stops and goes back to 25% which is completely crazy. Youtube has been doing it for some time. That's why I wrote a long time ago, youtube does tricks.
This has been since the youtube update. I think the trouble started in October / November.
Now I need hours for a video. The best thing is, just cancel and restart

User avatar
ame
Moderator
Posts: 54827
Joined: April 7th, 2009, 10:26 pm
Location: Turku, Finland
Contact:

Post by ame » February 14th, 2020, 11:32 am

that's a new trick. for me the YT has not done this (so far). did this happen with the new uplaod system or with the old?

so far i have returned to the old system every time. i have not found a way how to search for old videos in the new system. uploading is too complicated and it returns to the video manager page. i want it to stay on the upload page.

only managing playlists i do with the new system. that works almost properly although it keeps asking me too often silly questions about keeping changes which i have not done. i just answer "ignore" (or cancel, i can't remember which).

User avatar
Liz01
Registered user
Posts: 50288
Joined: January 21st, 2014, 2:06 pm
Location: Germany Ribnitz-Damgarten

Post by Liz01 » February 15th, 2020, 8:14 pm

I upload with the new creator. It's no fun. I often forget that I have to assign the video to a playlist. You don't immediately see that you've forgotten something. The only good thing is I don't see reviews of my videos anymore. I don't care about thumbs up or down. I only make videos from live recordings.
The new creator is confusing. I will use the old version again. At least as long as the old creator still exists.

Post Reply

Return to “Questions and Help”