Lugejafotod Aafrikast

Postitas Looduskalender - L, 04.06.2016 - 12.12
Autorid

Pildiseeria saatis meile Marie-France Grenouillet

Sisu

Marie-France kuulub ühingusse „French Woman Wildlife Photographer”, http://www.planetstillalive.com/

Pildiseeria kuvab lindude pulmarituaali.

 

Blue-breasted cordon-bleu      Uraeginthus angolensis

 

See värvuliste hulka kuuluv liik ei ole kaitsealune ning on Aafrikas kohati üpris arvukas. Pesas on sagedamini  kolm kuni viis muna, haudeaeg kaks nädalat, pesaelu kestab kuni kolm nädalat ja väljaspool pesa söödab isaslind noori veel paar nädalat – elu nagu meie värvulistel.

Sinilind

Sinirind

Sinirind

Sinirind

Sinirind

Sinirind

Sinirind

Sinirind

Sinirind

Sildid

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.